Eskişehir milletvekilleri Ayşen Gürcan ve İbrahim Arslan paylaştı... KAAN heyecanı göklerde

Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı KAAN'ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesi Türkiye genelinde büyük sevinç ve heyecan yarattı, sosyal medyayı da salladı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ve CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da yaptıkları paylaşımlarla bu heyecana ortak oldu.

SİYASET 21.02.2024, 13:47 21.02.2024, 14:19
Eskişehir milletvekilleri Ayşen Gürcan ve İbrahim Arslan paylaştı... KAAN heyecanı göklerde

Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı KAAN'ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesi Türkiy genlinde büyük sevinç ve heyecan yarattı, sosyal medyayı da salladı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ve CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da yaptıkları paylaşımlarla bu heyecana ortak oldu. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, "Millî Muharip Uçağımız KAAN, bugün ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Bu tarihî uçuşta emeği geçen tüm TUSAŞ ekibini ve projenin tüm paydaşlarını gönülden tebrik ediyorum. Ülkemize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da yaptığı paylaşımda, "Türk Havacılık Uzay Sanayiimiz (TUSAŞ) tarafından üretilen milli muharip uçağımız #KAAN‘ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesinden onur ve gurur duyuyorum. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez de yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz günlerdeki TUSAŞ ziyaretimizde bilgi aldığımız, Milli Muharip Uçağımız #KAAN göklerde ilk uçuşunu tamamladı. Türk mühendislerimiz başta olmak üzere Kaan’ın, vatan semalarına ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkürler" dedi. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da yaptığı paylaşımda, "“3. Köprü, artık iki beton kuleden ibaret” dediler. Marmaray’ı engellemek için mahkeme mahkeme gezdiler. Avrasya Tüneli, İstanbul Havalimanı, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale 1915 Köprüsü, Şehir Hastaneleri ve daha nice eseri ülkemize kazandırırken bunlar hep “yapılamaz, yaptırmayız” dediler. Şimdi de Eskişehir’de açıkladığımız her projede yine aynı hezeyan içindeler. Eskişehir depreme hazırlanacak, trafiği rahatlayacak, suyu ve ulaşımı ucuzlayacak, altyapısı tamamlanacak, yenilenecek. Hemşehrilerimiz hiç merak etmesin. Partimizin, “Hizmet ve Eser Siyaseti” vizyonu, yerel yönetim geleneğine dayanmaktadır. Geliyoruz... 31 Mart ile birlikte “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” imarından ödün vermeden çalışmaya hazır ve kararlıyız. Aşağıya bir video bırakıyorum. Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı #KAAN. Evet KAAN için de “Kalorifer Peteği” demişlerdi. Bugün ilk uçuşunu yaptı. Gururluyuz" ifadelerine yer verdi. 

Tarihi uçuşu aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@