banner163

Feryat Gökdoğan: Kılıçdaroğlu bu açıklamayı 15 Temmuz öncesi yapsaydı... 

Milli Beka Hareketi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feryat Gökdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na o sözlerle tepki gösterdi... 

SİYASET 18.10.2021, 16:35 18.10.2021, 17:59

Milli Beka Hareketi Erzincan İl Temsilciliği açılışında konuşan Milli Beka Hareketi'nin Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehirli Feryat Gökdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlar ile ilgili sözlerine ve açıklamalarına sert tepki gösterdi. 

"15 Temmuz'dan önce yapsaydı belki yol arkadaşı Pensilvanyacılar onu dinleyecek birkaç bürokrat bulabilirdi"

Feryat Gökdoğan, yaptığı konuşmada, "Saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu dün Türkiye'deki tüm bürokratları töhmet altında bırakan, kendi çapında aba altından soba gösteren bir açıklamada bulundu. Bizim kendi siyasilerimiz anladığı dilden cevap verdi ama Sayın Kılıçdaroğlu bu açıklamaları 15 Temmuz'dan önce yapsaydı belki yol arkadaşı Pensilvanyacılar onu dinleyecek birkaç bürokrat bulabilirdi. 15 Temmuz sonrasında Türkiye'de yaşanan değişim sonrasında şu andaki bürokratlarımı yiğit evlatlarımız, Anadolu'nun ve Türkiye'nin yiğit evlatları olduğu için Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne sözlerinden ne de tehditlerinden etkileneceklerini zannetmiyorum. Şimdi kasetle bir koltuğa oturuyorsanız her koltuğa oturanı kasetle gelip kasetle gidiyor zannedebilirsiniz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu konuda çok büyük bir yanılgısı var" dedi. 

Erdoğan'ın o sözlerini hatırlattı... 

Feryat Gökdoğan, "O konuyla ilgili de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok güzel bir sözü  var. Bence onla cevap vermek daha iyi olacaktır. Cumhurbaşkanımız bir konuşmasında diyor ki, "Bizim bu vatandan başka gidecek bir başka vatanımız olmadığına göre, bize bu vatanı dar etmeye çalışanı vatansız bırakır, biz onlara vatanı dar etmeye çalışırız" Böyle bir lidere sahip olan ülke vatandaşı olarak bizim görevimiz ne? Korkmadan, yılmadan 2023'e adım adım ilerleyerek Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikameti sonuna kadar devam ettirmektir" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@