Hamid Yüzügüllü: Bahane değil hizmet üreteceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü: Tepebaşı'nı halkımızla birlikte yöneteceğiz, bahane belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yapacağız.

SİYASET 11.03.2024, 20:31 11.03.2024, 20:36
Hamid Yüzügüllü: Bahane değil hizmet üreteceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinleyerek halkla kucaklaştıklarını belirtti. 

Tepebaşı'nda seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hamid Yüzügüllü, ilçedeki tüm mahallelere ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor.

"Bahane belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yapacağız"

Şirintepe Mahallesi’nde bulunan esnafı ve kurulan pazarı ziyaret eden Hamid Yüzügüllü, “Biz Tepebaşı bölgesinde hizmete talip olduk. Mahallelerimizdeki eksikleri biliyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat edebilmesi ve ferah ortamlarda hayatlarını sürdürebilmesi için onlarla fikir alışverişinde bulunarak eksikleri de tespit ediyoruz. Biz her mahallemize eşit koşullarda hizmet etmeye talibiz. Halkımızla birlikte kazanıp halkımızla birlikte Tepebaşı’nı yöneteceğiz. Biz bahane belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yapacağız” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@