Hasan Burgaz: Cumhurbaşkanımızın kararıydı, algı oluşturmak isteyenlere itibar etmeyin

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan dikkat çeken paylaşım: Cumhurbaşkanımızın kararıydı, algı yaratmak isteyenlere itibar etmeyin...

SİYASET 29.10.2021, 21:08 29.10.2021, 21:24
Hasan Burgaz: Cumhurbaşkanımızın kararıydı, algı oluşturmak isteyenlere itibar etmeyin

Cumhurbaşkanlığı'nın kararıyla sağlık çalışanlarına toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanma hakkı yıl sonuna kadar uzatılmış ve karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. 

Karar sonrasında, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de, toplu ulaşımın Eskişehir'de sağlık çalışanlarına ücretsiz olacağı yönünde bir açıklama yapmıştı. 

Hasan Burgaz: Cumhurbaşkanımızın kararıydı, algı oluşturmak isteyenlere itibar etmeyin 

Bu açıklama sonrasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi... 

Hasan Burgaz, Cumhurbaşkanlığı'nın söz konusu kararına yer verdiği paylaşımında, "Koronavirüs ile mücadele kapsamında özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın kararıyla yılsonuna kadar toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanma hakkı verilmiştir Uygulamayı kendi kararları gibi lanse edip algı oluşturmak isteyenlere İTİBAR ETMEYİN" ifadelerine yer verdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada hangi ifadeler yer almıştı. İşte o açıklama... 

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM TEKRAR BAŞLADI

Korona virüsle mücadelede en önemli kahramanları sağlık çalışanları için ücretsiz toplu taşıma ulaşımı tekrar başlıyor.

30 Haziran’da durdurulan sağlık çalışanlarının ücretsiz toplu taşıma uygulaması, “Sizlere minnettarız, ortak mücadelemizde daima yanınızdayız!” mesajı ile tekrar başladı. Sağlık çalışanlarının kurum kimliklerini göstererek tramvay ve otobüslerden ücretsiz faydalanabileceğini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görevli olan tüm sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım uygulamasından 28 Ekim tarihinden itibaren yararlanabileceklerini ifade ettiler."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@