Hüseyin Özcan paylaştı: "Para gönderemiyorum, çeyizimden bunu alın"

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir DP İl Başkanlığı'nın bulunduğu binada bir yangın çıkmış, DP İl Başkanlığı da büyük zarar görmüştü. DP Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan yangın sonrası partililerden gelen desteklerle ilgili parti yönetimini çok duygulandıran bir detayı paylaştı. 

SİYASET 13.07.2022, 22:08 13.07.2022, 22:15
Hüseyin Özcan paylaştı: "Para gönderemiyorum, çeyizimden bunu alın"

Eskişehir'de Demokrat Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu binada çıkan yangın kimse yaralanmadan ancak büyük hasarla atlatılmıştı. Demokrat Parti İl Başkanlıı'nın bulunduu katta da büyük hasar oluşmuştu. Yangın sonrası DP Eskişehir İl Başkanlığı'na Eskişehir ve Türkiye'nin çeşitli illerinden partililer tarafından destek sağlanırken, DP İl Başkanı Hüseyin Özcan duygulandıran bir desteği sosyal medyadan paylaştı. 

"Para gönderemiyorum, ama çeyiziminden bunu gönderiyorum"

Hüseyin Özcan, Isparta'daki bir annenin "Para gönderemiyorum, ama çeyiziminden bunu gönderiyorum. Dilerseniz satın, destek olsun" diyerek, 1950'li yıllarda yapılmış, üzerinden Adnan Menderes'in resmi bulunan bir duvar halısını kendilerine gönderdiğini, bu olayın kendilerini çok duygulandırdığını belirtti. 

Hüseyin Özcan paylaşımında, "Bugün Isparta'dan bir annemiz aradı,partimizde yangın olmuş para gönderemeyecegim.Ama size çeyizimden bunu gönderiyorum dedi.Partimizin en güzel yerinde sergileyeceğiz.Ellerinden öperim anacığım. Bu dava bitmez, biz büyük bir aileyiz. 12 Eylül Askeri cunta hükümetine rağmen, 19.12.1981 tarihinde Isparta ili Gelendost ilcesi Bagıllı kasabasından Hacı Mehmet Yalvaç tarafından kızının çeyiz sandığına konan duvar halısı" dedi. 

"Çok duygulandık... En kısa sürede Isparta'ya gideceğim, ellerinden öpeceğim" 

Konuyla ilgili görüştüğümüz Hüseyin Özcan, "Yangın sonrasında sağ olsunlar çok sayıda partilimiz, Eskişehirliler destek verdi, yanımızda oldu. Isparta'dan bir annemizin bu desteği ise bizleri çok duygulandırdı gerçekten. Bize gönderdiği şeyin manevi değerini ölçemeyiz, bizim için çok kıymetli. İl Başkanlığımızı onardıktan sonra en güzel yerinde sergileyeceğiz. En kısa sürede Isparta'da kendisini de ziyaret edeceğim ve ellerinden öpeceğim inşallah" diye konuştu.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@