İmamoğlu'ndan Büyükerşen'e yakın markaj

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanlarının Anıtkabir ziyaretinde, Ekrem İmamoğlu'nun Yılmaz Büyükerşen'in kolundan ayrılmaması ve objektiflere birlikte pozlar vermesi dikkat çekti...

SİYASET 27.12.2021, 16:25 27.12.2021, 16:47
İmamoğlu'ndan Büyükerşen'e yakın markaj

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanı, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. "Büyükşehir Belediye Başkanları Ankara Buluşması" kapsamında Ankara'da bir araya gelen belediye başkanları, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Yavaş başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Yavaş başkanlığındaki belediye başkanları, daha sonra İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrini ziyaret ederek, dua okudu.

Kimler katıldı? 

Ziyarette Yavaş'ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yer aldı.

İmamoğlu'ndan Büyükerşen'e yakın markaj 

Yapılan ziyarette, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yanından bir saniye ayrılmaması dikkat çekti. Ziyaret boyunca Yılmaz Büyükerşen'in koluna giren ve sohbet eden Ekrem İmamoğlu, fotoğrafçılara da Büyükerşen ile birlikte bol bol poz verdi. 

Yılmaz Büyükerşen'in ismi geçtiğimiz günlerde kulisler ve bazı haberlerde yeniden 2023'te CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuşulmaya başlamıştı. 

Yorumlar (1)
kenan 2 yıl önce
kendine başına yürüyebiliyor mu ki.. malum geçenlerde 85 yaşını kutlamadı mı? Allah sağlık sıhhat versin.. Ama tek yürümekte sıkıntı yaşıyor olabilir..

Gelişmelerden Haberdar Olun

@