banner163

Kazım Kurt'un kankası "İlave Arif" Eskişehir'de linç yedi

Kazım Kurt'un kankası, "İlave Arif" diye de bilinen ve vatandaşları rencide edip dalga geçmeye çalıştığı videoları ile tanınan Arif Kocabıyık'ın Eskişehir'de "AK Parti'ye oy vereceğini" söyleyen yaşlı bir vatandaşın videosunu "Daha beter olman dileğiyle" notuyla paylaşması sosyal medyada büyük tepki topladı. 

SİYASET 20.03.2024, 20:52 21.03.2024, 16:13
Kazım Kurt'un kankası "İlave Arif" Eskişehir'de linç yedi

"İlave Arif" diye bilinen, Antalya'da yaptığı vatandaşları rencide etmeye ve dalga geçmeye çalıştığı ve büyük tepki çeken videoları ile tanınan Arif Kocabıyık adlı şahıs seçim zamanı yaklaşırken Eskişehir'e geldi.

Eskişehir'de de bazı vatandaşlarla sokak röportajları yapmaya çalıştığı belirtilen Arif Kocabıyık'ın sosyal medyada paylaştığı bir video ve paylaşım şekli büyük tepki topladı ve sosyal medyada tepki yağdı.Videoda Arif Kocabıyık çöp konteynırından geri dönüşüm malzemeleri toplayan yaşlı bir vatandaşa mikrofon uzatıp seçimde kime oy vereceğini sorarken, vatandaş "AK Parti'ye oy vereceğini" söyledi. Kocabıyık, bunun üzerine dalga geçerek "Niye oy verecen, bak haline" derken, vatandaş, "O insanlardan zarar gelmez" yanıtını verdi. Arif Kocabıyık ise bu videoyu sosyal medya hesabından "Daha beter olman dileğiyle" notuyla paylaştı. Eskişehirli vatandaşa yapılan bu saygısızlık sosyal medyada tepki toplarken, Eskişehir'deki farklı kesimlerden de tepki yağdı.(Söz konusu videoya, videoda yer alan vatandaşı rencide etmemek ve görüntülerin yayınlanış şeklini ahlaki ve gazetecilik etik ve ilkelerine uygun bulmadığımız için haberimizde yer vermiyoruz)

Kazım Kurt'un kankası Arif'e Eskişehir'de tepki yağıyor

Yapılan bazı yorumlarda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Arif Kocabıyık'ın yakınlığı da hatırlatıldı. Arif Kocabıyık'ın ziyaret ettiği Kazım Kurt söz konusu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşmış ve Arif Kocabıyık'a teşekkür ettiğini yazmıştı. 

İşte sosyal medyadaki o videoya tepki mesajlarından bazıları... 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@