Kılıçdaroğlu'nun bedava elektrik vaadi gündemde... CHP'li belediyelerde bedava olsun!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'daki "çiftçilere bedava elektrik" vaadi gündem oldu... Eskişehir, Bilecik, Ankara, İzmir, İstanbul gibi CHP'li belediyelerin yönettiği illerdeki vatandaşlar yıllardır CHP'nin yönettiği illerde bu vaadin hemen hayata geçmesini istiyor...

SİYASET 17.12.2021, 12:41 17.12.2021, 13:26

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'daki konuşmasında "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" sözleri ve bedava elektrik vaadi gündem oldu. Eskişehir, Bilecik, İzmir, İstanbul, Ankara gibi CHP'li belediyelerin yönettiği birçok ilde çiftçiler Kılıçdaroğlu'nun bu vaadinin neden şimdiye kadar gerçekleştirilmediğini ve sadece Şanlıurfa'ya bu vaadin verilmesine tepki gösteriyor. 

Çok sayıda vatandaş sosyal medyadan Eskişehir, Bilecik, İzmir, İstanbul, Ankara gibi CHP'li beleidye başkanlarının yönettiği illerde Kılıçdaroğlu'nun bu vaadinin gerçekleştirilmesini isterken, sosyal medyadan da bu yönde Kılıçdaroğlu'na ve CHP'li büyükşehir belediyelerine mesajlar yağıyor. 

Eskişehir'de İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu vaadini gerçekleştirmesini bekledikleri yönünde çağrıda bulunmuştu. Çok sayıda Eskişehirli de sosyal medyadan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'ye çiftçilere bedava elektrik verilmesi vaadinin hayata geçmesi yönünde mesaj yapdırmaya başladı. 

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener de, AHaber'de yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nun bedava elektrik vaadi veriyorsa, CHP'li Yılmaz Büyükerşen'in Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu Eskişehir'de de bu vaadin gerçekleşmesi gerektiğini belirtti. 


Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa için söylediği "çiftçilere bedava elektrik vereceğiz" vaadi Eskişehir ve Bilecik'te de geniş yankı buldu.

AHaber'e konuşan Eskişehirli çiftçiler de bir an önce Kılıçdaroğlu'nun vaadinin Eskişehir'de gerçekleştirilmesini istediklerini söyledi. 

Bilecik'te de vatandaşlar, CHP'li belediyenin yönettiği Bilecik'te de bedava elektriğin hakları olduğunu söyleyerek, Bilecik Belediyesi'nin de çiftçilere bedava elektrik vermesini istediklerini söylüyor. 

İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde de Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadini gerçekleştirmesi yönünde sosyal medyadan mesajlar yağıyor. 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay Adanalı da çiftçilerin elektriğinin belediye tarafından karşılanması için Meclis'e öneri sunduklarını açıkladı. Ay "Kılıçdaroğlu'nun çiftçilere vadettiği bedava elektrik sözünü hemen hayata geçirmesini bekliyoruz" dedi.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@