banner163

Kütahya'ya yeni kaymakamlar atandı

Kütahya'ya yeni kaymakamlar atandı... İşte Kütahya'nın yeni kaymakamları

SİYASET 20.08.2021, 14:59 20.08.2021, 16:38
Kütahya'ya yeni kaymakamlar atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Mülki İdare Amirliği Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Mülki İdari Amirler Kararnamesi’ne göre Kütahya'ya yeni kaymakamlar atandı. 

Simav ve Dumlupınar'a yeni kaymakamlar

Sakarya Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kütahya Simav Kaymakamlığı'na, Kütahya Hisarcık Kaymakamı Buğra Karadağ, Kütahya Dumlupınar Kaymakamlığı'na ve Artvin Valiliği Kaymakam adayı Burhanettin Yavaşi, vekaleten yürüttüğü Kütahya Şaphane Kaymakamlığı görevine asaleten atandı.

Simav Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü kimdir?

Bahattin Alp Arslanköylü, 31.08.2018 tarihli ve 157 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmış olup, 14.09.2018 tarihinde Ferizli'de  görevine başladı.

20.08.2021 tarihli kararname ile Kütahya Simav Kaymakamlığına atandı. 

Dumlupınar Kaymakamı Buğra Karadağ kimdir?

1989 yılında Samsun'da doğdu. Subaşı İlkokulu ve Fazıl Kadı İlköğretim Okulunu müteakiben Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazandı. 

2008-2012 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümündeki öğreniminin ardından 2018 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalından yüksek lisans derecesi aldı. 

Yozgat Defterdarlığında Defterdarlık Uzman Yardımcısı ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde Maliye Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 

2017 yılında kaymakamlık mesleğine başlayarak Samsun Valiliğinde il stajı, Ordu/Ünye ve Çorum/Sungurlu'da Kaymakam Refikliği, Adana/Feke'de Kaymakam Vekilliği görevlerinin yani sıra İngiltere/Liverpool'da dil eğitimi aldı.

2019 yılında gerçekleştirilen kura töreni ile Kütahya/Hisarcık ilçesine atandı. İyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Şaphane Kaymakamı Burhanettin Yavaşi kimdir?

Burhanettin Yavaşi, 1993 yılında Rize ilinin Güneysu ilçesinde doğdu. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 2017 yılında mezun oldu. Artvin Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 

Kaymakam refikliği stajını Antalya Gazipaşa ve Rize Ardeşen ilçelerinde tamamlayıp sırasıyla Ordu/Gülyalı, Kırşehir/Çiçekdağı ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. 

Yavaşi, 15.07.2021 tarihinde Şaphane'deki görevine başladı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@