banner163

Muammer Karaman'da bir gülme bir gülme...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımına Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman'dan dikkat çeken yanıt... Karaman o anı hatırlattı...

SİYASET 31.07.2021, 23:19 31.07.2021, 23:28
Muammer Karaman'da bir gülme bir gülme...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun twitter'daki o paylaşımına Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman'dan dikkat çeken bir yanıt geldi. 

Kılıçdaroğlu'ndan iddialı bir paylaşım geldi 

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!" diye yazdı. 

Karaman gülerek 15 Temmuz'daki Kılıçdaroğlu'nun o görüntüsünü hatırlattı

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, bu paylaşıma verdiği yanıtta, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimindeki o görüntüsünü hatırlatıp, "Ekskavatörle beni çiğnemeniz gerek diye haykırışınızı okuyunca aklıma 15 Temmuz 2016’da boyunda kravat, elde kahve ve ayakta terlikle darbecilerin tankları karşısına çıkışınız geldi. Ardından bi gülme, bi gülme ki bitmek bilmiyor" diye yazdı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@