banner163

Muammer Karaman: İnançlı, vatanperver, çalışkan ve ehil 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman'dan, Odunpazarı Kaymakamlığı'ndan Balıkesir Altıeylül Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Turgay Hakan Bilgin paylaşımı... 

SİYASET 22.08.2021, 13:21 22.08.2021, 13:29
Muammer Karaman: İnançlı, vatanperver, çalışkan ve ehil 

Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir'deki Odunpazarı Kaymakamlığı görevinden Balıkesir Altıeylül ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Turgay Hakan Bilgin ile ilgili, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. 

"Eskişehir adına üzülsem de..."

Muammer Karaman paylaşımında, "Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Biglin Bey'in son kaymakamlar kararnamesi ile Balıkesir'in Altıeylül ilçesine atamalarının yapıldığını öğrendim. Eskişehir'de görev yaptıkları süre içerisinde inançlı, vatanperver, çalışkan ve ehil bir mülki amiri tanıma ve birlikte çalışma imkanı bulduk. Tayinleri sebebiyle Eskişehir adına üzülsem de bu görev değişikliğinin talepleri üzere yapılıyor olmasından dolayı mutluyum. Balıkesir'in kıymetli kaymakam Turgay Hakan Bilgin Bey'e ve ailesine hayırlı olmasını diliyor, kendilerine muvaffakiyet temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@