banner163

Murat Mercan'dan sürpriz Eskişehir ziyareti

Washington Büyükelçisi, AK Parti eski Eskişehir Milletvekili Hasan Murat Mercan’dan sürpriz Eskişehir ziyareti... 

SİYASET 28.08.2022, 10:25 28.08.2022, 10:40
Murat Mercan'dan sürpriz Eskişehir ziyareti

Washington Büyükelçisi, AK Parti 22. ve 23. dönem Eskişehir Milletvekili Hasan Murat Mercan Eskişehir'e geldi. 

Eskişehir'e gelen Hasan Murat Mercan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, ETO Başkanı Metin Güler, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç, Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Mustafa Birsen, ETO Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu, iş insanları İsmail Ilgaz, Gürdal Abacı ile bir araya geldi. 

Celalettin Kesikbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Washington Büyükelçimiz Sn.Hasan Murat Mercan’ı kentimizde misafir ettik. Dünya ekonomisi ve yaşanan gelişmeleri istişare ettik" dedi. 

Metin Güler de yaptığı paylaşımda, "Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Washington Büyükelçimiz Hasan Murat Mercan’ı kıymetli dostlarımızla birlikte kentimizde misafir ettik" ifadelerine yer verdi. 

Murat Mercan: Eskişehir baba ocağım, memleketim, tekrar gelmek çok çok iyi geldi 

Hasan Murat Mercan da Kesikbaş'ın paylaşımını retweetlediği paylaşımda, "Sayın Başkanım sizlere, ETO başkanı Metin Güler ve diğer tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eskişehir benim için bir sevdadır. Baba ocağımızın tüttüğü yerdir. Sizleri ve Eskişehir’i çok özlemişim. Hasret giderdik. Teşekkür ederim" dedi. 

Mercan, Metin Güler'in paylaşımı retweetlediği paylaşımda da, "ETO Başkanı Metin Güler, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. #eskisehir baba ocağım, memleketim. Nefeslendiğim huzur bulduğum şehir. Tekrar gelmek çok çok iyi geldi" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@