banner163

Murat Özcan'dan sert paylaşım: "Onur ve şerefim benim her şeyim, beni başkalarıyla karıştırmayın"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan: "Onur ve şerefim benim her şeyim, beni başkalarıyla karıştırmayın"

SİYASET 12.09.2022, 13:32 13.09.2022, 15:10
Murat Özcan'dan sert paylaşım: "Onur ve şerefim benim her şeyim, beni başkalarıyla karıştırmayın"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, çok dikkat çeken ve son günlerde sosyal medyada hakkında atılan bazı tweet'lere cevap olduğu düşünülen sert bir paylaşımda bulundu. 

"Adalet önünde hesaplaşacağız"

Murat Özcan paylaşımında, "Anlaşılan birilerini fazla rahatsız etmişiz, verdiğimiz rahatsızlıktan da özür dileyecek değiliz. Her türlü iftirayı Allah hesap gününde soracak elbet ama o hesaba inanmayanlarla da adalet önünde hesaplaşacağız. Onur ve şerefim benim her şeyim beni başkalarıyla karıştırmayın" ifadelerine yer verdi. 

Murat Özcan'ın bu paylaşımıyla son bir aydır Odunpazarı Belediyesi'ne yakın bazı gazetecilerin hakkındaki yazılarına ve paylaşımlarına yanıt verdiği düşünülüyor.

Murat Özcan daha sonra yaptığı paylaşımda da, "Şahsıma yönelik başlatılan iftira kampanyasından dolayı, arayıp veya mesajla desteklerini ileten ,siyasal görüşleri farklı ama şahsıma bakışları aynı olan tüm dostlara teşekkür ederim. Cemil Meriç’in dediği gibi: Bu ülkede sağcı solcu ayrımı yoktur. Namuslular ve namussuzlar vardır" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@