Nabi Avcı müjdeledi! "Bakanımız Eskişehir'i çok mutlu edecek bir projeyle geldi"

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun Eskişehir ziyaretinde AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'dan merak uyandıran müjdeli açıklama...

SİYASET 19.04.2022, 20:56 19.04.2022, 21:14
Nabi Avcı müjdeledi! "Bakanımız Eskişehir'i çok mutlu edecek bir projeyle geldi"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Eskişehir ziyaretinde AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'dan merak uyandıran bir açıklama geldi... 

"Özellikle bundan sonra yapacaklarınıza teşekkür ediyorum"

AK Parti İl Başkanlığı'nda Bakan Kasapoğlu'nun konuşması sonrasında söz alan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan ve yapılacak olan yatırımlar için teşekkür ederek, "Özellikle bundan sonra yapacaklarınıza şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

"Şimdi söylemiyoruz, ama özellikle gençleri çok mutlu edecek bir projeyi cebinde taşıyarak geldi Sayın Bakan'ımız"

Nabi Avcı sözlerine şöyle devam etti: "Ne yapacağımızı da şimdi söylemiyoruz ama özellikle gençleri çok mutlu edecek bir projeyi cebinde taşıyarak geldi Sayın Bakan'ımız. Onun açıklanmasının da zamanı ve zemini ayrı. İnşallah Eskişehir bu ramazan bereketinden Sayın Bakan'ımızın ziyareti sebebiyle istifade etmiş olacak." 

Milletvekili Günay Nur Günay da gençlerin Bakan Kasapoğlu'nun ziyaretini uzun süredir beklediğini belirtip, verimli ve bereketli geçmesini diledi. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan da Bakan Kasapoğlu'nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Merak uyandıran proje

Prof.Dr. Nabi Avcı'nın müjdesini verdiği projenin ne olduğu büyük merak uyandırdı... 

Bakan Kasapoğlu'ndan Eskişehir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalar... Detaylar için tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@