Nebi Hatipoğlu, Ayşe Ünlüce'ye 'kayyum' dedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine tepki gösteren Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, CHP'nin adayı Ayşe Ünlüce için 'kayyum' dedi.

SİYASET 27.01.2024, 19:52 27.01.2024, 19:56
Nebi Hatipoğlu, Ayşe Ünlüce'ye 'kayyum' dedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Eskişehir aday tanıtım toplantısında kendisi hakkında sözlerine tepki gösteren Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. 

Nebi Hatipoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kendi genel başkanına, kendi büyükşehir belediye başkanına kumpas kurmuş zatın, çıkıp Eskişehirlilere ders vermeye ne hakkı ne de haddi var. 31 Mart'ta Eskişehir bakalım kendi öz evladının mı, yoksa yönetemediği İstanbul'dan kentimizi dizayn etmeye kalkanların kayyumunun mu arkasında duracak? Her türlü kutuplaştırma çabası Eskişehir'de geçersizdir. Ben her hemşehrime fayda sağlama, hayatına olumlu anlamda dokunma niyetinde ve çabasındayım. Siyasi nezakete örnek teşkil eden kampanya sürecimiz bu şekilde devam edecek."

Yorumlar (2)
Es esli 4 ay önce
Hatipoglu şanslısın. Rakipin hanm hanım bir bayan Kazım kurt karşında olsa işin olmazdı yoksa chp nin karşısına odun koysa kazanır
Pimapen 4 ay önce
Burda da seçilirse saadete geçersin nebi ordan işçi partisine

Gelişmelerden Haberdar Olun

@