Nebi Hatipoğlu'ndan ASKON Eskişehir'e ziyaret... "Mutlu azınlığın değil, herkesin belediyesi"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ile birlikte ASKON Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti, yönetim ve üyelerle bir araya geldi.

SİYASET 29.01.2024, 21:57 29.01.2024, 22:04
Nebi Hatipoğlu'ndan ASKON Eskişehir'e ziyaret... "Mutlu azınlığın değil, herkesin belediyesi"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ile birlikte Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti, Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerle bir araya geldi, taleplerini dinledi, projelerini anlattı. 

Ziyaretle ilgili ASKON Eskişehir'den yapılan paylaşımda, "AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Cumhur ittifakı teşkilatını şubemizde ağırladık. Başkan adaylarının projelerini dinledik, üyelerimizin taleplerini ve beklentilerini ilettik. Seçim sürecinde kendilerine başarılar diler, nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz" denildi. 

Nebi Hatipoğlu da ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, "Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret ederek, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldik. Eskişehir’in ekonomik potansiyelini artırmak ve yerel iş insanlarının yatırımlarını desteklemek için çalışacağız. AK Parti belediyeciliğiyle Eskişehir’i tanıştırmanın zamanı geldi. Mutlu azınlığın değil, herkesin belediyesi olacağız. ASKON Eskişehir Şubesi’nin yönetimine ve Başkan Sayın Ali Semih Ünlü’ye bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@