banner163

Özkan Alp, Fahri Ünlü'nün düzenlediği iftar yemeğine katıldı

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Eskişehir’in tanınmış ailelerinden ve AK Parti Odunpazarı Meclis Üyesi Adayı Fahri Ünlü'nün düzenlediği iftar yemeğinde Eskişehir’in tanınmış simaları bir araya geldi.

SİYASET 26.03.2024, 10:59 26.03.2024, 11:08
Özkan Alp, Fahri Ünlü'nün düzenlediği iftar yemeğine katıldı

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Eskişehir’in tanınmış ailelerinden ve AK Parti Odunpazarı Meclis Üyesi Adayı Fahri Ünlü'nün düzenlediği iftar yemeğinde Eskişehir’in tanınmış simaları bir araya geldi.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Menevşe ve Sarısungur Köyü Dernek Başkanı Mert Sevimli’nin de katıldığı iftar yemeğinde konuşan Özkan Alp, “Bizler, birbirimize olan saygımız ve sevgimizle, toplumumuzda hoşgörü ve barışın temellerini daha da sağlamlaştıracağız. Farklılıklarımızın bizi zengin kıldığını unutmadan, birlik ve beraberlik içinde yarının daha aydınlık olacağına inanıyoruz. Bugün bu sofra sadece maddi bir açlığı gidermek için değil, aynı zamanda gönüllerimizi birbirine daha da yakınlaştırmak ve anlayışımızı genişletmek için bir fırsat. Bugün burada bizleri aynı sofrada buluşturan Fahri Ünlü’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Yüce Allah, tutulan oruçları dergah-ı izzetinde kabul etsin" diye konuştu.

Fahri Ünlü: Farklılıklarımızı mazmedip hoş görerek zenginlik saymalıyız

Eskişehir’in geleceğine dair umutların yeşerdiği bir programda bayrağı daha yukarı taşıyacaklarını vurgulayan AK Parti Odunpazarı Meclis Üyesi Adayı Fahri Ünlü yaptığı konuşmada, “Bu program, sadece bir oruç açma etkinliği değil, aynı zamanda gönüllerimizi birbirimize ve hakka daha fazla açma programıdır. Zira hepimiz aynı Allah'a inanan kişiler olarak bu sofranın başındayız. Aynı peygambere inananlar olarak burada cem olduk. Aynı ehlibeyte gönül bağlayarak bu sofrayı paylaştık. Aynı şehrin insanları olarak yan yana oturuyoruz. Bu kadar çok ortak noktamız varken, farklılıklarımızı geri plana atmamız gerekir. Farklılıklarımızı hazmedip hoş görerek zenginlik saymalıyız. Lokma paylaşımlarını bahane ederek asıl amacımız, birlik ve beraberliğimizi, ortak yaşam kültürümüzü ve değerlerimizi pekiştirmektir. Hepimiz biliyoruz ki, ayrışarak değil, birleşerek güçlü oluruz. Ramazan ayı da, Muharrem ayı da birlik ve beraberliğimizi simgeleyen kutsal aylarımızdır." diyerek katılımcılara teşekkürlerini iletti.

İftara ayrıca Ziraat Odası önceki dönem Başkanı Hüseyin Ünal, Ünlü Otomotiv’in sahibi Kemal Ünlü ve Adnan Ünlü, Yaşar Bilyas, Bektaş Keskiner, Mehmet Aytüre, Tansel Ünlü, Metin Aytüre, Ramazan Karataş, Ali Çetinbaş, Turan Avcı, Barış Göktaş, Atilla Çetinkaya, Kemal Ünlü, İhsan Ilık, Yakup Akın, Yüksel Gedik, Abdullah Ünlü, Adnan Ünlü, İsa Bozkaya, Tülay Karataş ve Süleyman Ünlü katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@