Şeyh Edebali Türbesi'nde Eskişehir - Bilecik buluşması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez baba ocağı Bilecik'te ziyaretlerde bulundu. Dönmez, Şeyh Edebali Türbesi'nde Meclis Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ile de bir araya geldi.

SİYASET 19.06.2023, 12:36 19.06.2023, 12:42
Şeyh Edebali Türbesi'nde Eskişehir - Bilecik buluşması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, baba ocağında Bilecik'teki Hıdrellez kutlamalarına katıldı. Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Kuşçaören Köyünde gerçekleştirilen Hıdrellez kutlamalarına katılan Milletvekili Dönmez, hemşerileri ile bir araya geldi.

Hıdrellez kutlamasına Dönmez'in yanı sıra; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik sonunda misafirlere; pilav, ayran, yufka ikram edildi.

Şeyh Edebali Türbesi'nde buluşarak türbeyi konuştular 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Meclis Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Şeyh Edebali Türbesi'nde bir araya geldi. Ziyarette, bir dizi görüşme ve değerlendirme yapıldı. Edebali türbesinin tarihi ve manevi önemi hakkında bilgi alındı ve türbenin ziyaretçilere açık olması sebebiyle vatandaşların manevi ihtiyaçlarının karşılanması konusu ele alındı. Görüşmenin sonunda tüm katılımcılar, türbenin huzur dolu atmosferinde dualar etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@