banner163

TÜGİAD'ın kampanyasına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de katıldı

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin'in başlattığı kampanyaya Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

SİYASET 15.12.2022, 16:11 15.12.2022, 16:20
TÜGİAD'ın kampanyasına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de katıldı

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİADEskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, düzenlediği basın toplantısında Eskişehir'in milletvekili sayısının 7'den 6'ya düşmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuş, Eskişehir'e ve Eskişehir'deki yöneticilere özellikle kentteki binlerce öğrencinin ikametgahlarını 31 Aralık'a kadar Eskişehir'e aldırmasının sağlanması için çağrıda bulunmuştu. Serkan Can Zengin, Eskişehir'in önümüzdeki seçimlerde milletvekili sayısının azalmaması için TÜGİAD Eskişehir Şubesi olarak harekete geçtiklerini belirterek, şehrin tüm paydaşlarını ve yöneticilerini de bu konuda birlik olmaya davet etmişti. 

Serkan Can Zengin'in çağrısı ve TÜGİAD Eskişehir Şubesi'nin başlattığı kampanya sosyal medyada hızla yayılırken, kampanyaya Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de katıldı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Paylaşımlarda, "Güzel şehrimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil gücünün artması için Eskişehir'i seven tüm gençlerin ikametlerini kentimize almalarını istiyoruz. Sen de 'Eskişehir'i Seviyorum' diyorsan E-Devlet veya Nüfus Müdürlükleri üzerinden bu işlemi kolaylıkla yapabilirsin" ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (1)
kenan 1 yıl önce
eskişehir için oy verip sonra çekip gitsinler. biz de bu şehri tüketenlere mahkum olmaya devam edelim..

Gelişmelerden Haberdar Olun

@