banner163

Vali Ayyıldız'dan İnönü'ye özel ziyaret

Vali Erol Ayyıldız'dan İnönü'ye özel ziyaret... İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile o alanları incelediler.

SİYASET 13.03.2021, 20:00 13.03.2021, 20:07
Vali Ayyıldız'dan İnönü'ye özel ziyaret

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız İnönü ilçesine özel bir ziyarette bulundu.

İlçenin doğal ve tarihi alanlarında incelemelerde bulundular

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir Valimiz Sn. Erol Ayyıldız tarafından ilçemize gerçekleştirilen ziyarette ilçemizin simgeleri arasında bulunan doğal ve tarihi alanlarda incelemelerde bulunduk. Valimiz Sn. Erol Ayyıldız'a gerçekleştirdiği ziyaret ve ilçemize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi. 

Bozkurt, Ankara'da Günay ile görüşmüş, Şentop'u da ziyaret etmişlerdi 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, önceki gün Ankara'da AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ile bir araya gelerek ilçeyle ilgili projeleri görüşmüş, ayrıca Günay ile birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u da ziyaret etmişti. 

Günay müjdeli haberi vermişti 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay da bu görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada, ilçeden adını alan İnönü İnleri için son dönemde yine büyük gelişmelerin mevcut olduğunu dile getirerek, İnönü Savaşları’nın 100. Yılında restorasyonu yapılması beklenen inlerin restorasyonu Eskişehir Valiliği öncülüğünde ve İnönü Belediye Başkanlığı kanalı ile yapılacağını söylemişti. Günay “Kültürel miraslarımız yaşatmak sorumluluğumuz. Bir süredir İnönü Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt bu proje üzerinde çalışıyordu. Valimiz Sayın Erol Ayyıldız projeye destek verdi ve Valilik koordinasyonunda devam eden bir proje. Hemşerilerim adına teşekkür ederim" demişti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@