Vural Yörük: Küçük esnafın temsilcisi olacağım

CHP'nin Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği adayları için yapılan önseçiminde birinci sırada çıkan Vural Yörük, "Eskişehirli tüm vatandaşlarımızla beraber küçük esnafın da temsilcisi ve sesi olacağım" dedi. 

SİYASET 05.02.2024, 22:00
Vural Yörük: Küçük esnafın temsilcisi olacağım

CHP'nin Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği adayları için yapılan önseçimde aldığı 1074 oyla birinci sırada Vural Yörük yer aldı. Daha önce uzun süre CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan Vural Yörük, önseçim sonucuyla siyasete hızlı bir dönüş yaptı. 

Sonuçla ilgili görüştüğümüz Vural Yörük, önseçimde birinci sırada çıkmasından ve partililerin gösterdiği teveccühten büyük gurur duyduğunu ve teşekkür ettiğini ifade ederek, "Bu süreçte Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a da verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın ve partililerimizin gösterdiği bu güvene layık olmaya çalışacağım. Bize güvenen insanların sesi olacağız. CHP'yi en iyi şekilde temsil edeceğime ve seçimde de çok başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. 

Kendisinin de küçük esnaf olduğunu ifade eden Vural Yörük, "Belediye Meclisimizde küçük esnafımızın da sesi ve temsilcisi olacağım. Ekonomik sorunlarla boğuşan küçük esnafımıza yine belediye olarak destek verecek, sıkıntılarında yanlarında olacağız. Yıllarca ilçe başkanlığı yaparak partide görev yapmış biri olarak, Eskişehir'de vatandaşların ve esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Eskişehir'deki gençlerimizin, kadınlarımızın ve tüm vatandaşların da sesi olacak, mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Tepebaşı'nda hayat var ve seçimden sonra da en güzel şekilde devam etmesi için gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@