banner163

Bakan Kasapoğlu: Eskişehirspor markasının ünü sınırları aşar

Eskişehirspor tesislerini ziyaret eden ve yönetimle bir toplantı yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu toplantı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR 08.06.2022, 20:38 08.06.2022, 21:19
Bakan Kasapoğlu: Eskişehirspor markasının ünü sınırları aşar

Eskişehir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Eskişehirspor tesislerini de ziyaret etti.

Eskişehirspor yönetimi ile özel toplantı 

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve beraberindekiler ile tesisleri ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Eskişehirspor yönetimi ile gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Tesislerde taraftarın da coşkuyla karşıladığı Bakan Kasapoğlu, toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

"Bazı markalar vardır ünü sınırları aşar, çağları aşar, işte şu an öyle bir markanın çatısı altındayız"

Kasapoğlu, "Eskişehirliler, Eskişehirsporlular, Eskişehirspor'un değerli yöneticileri sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bazı markalar vardır ünü sınırları aşar, çağları aşar, işte şu an öyle bir markanın çatısı altındayız. Eskişehirspor camiası ile çok eşsiz bir camia ile beraberiz. Tabii Türkiye, sporda olan iddiasını her alanda yukarılara taşıyor. İşte Tokyo'da gördük. Türkiye tarihinin en başarılı olimpiyatlarını, paralimpik olimpiyatlarını gerçekleştirdi. Ve inşallah bu çıtayı her branşta yukarılara taşıyacağız" dedi.

"Eskişehirspor'un daha iyi yerlere taşınması sadece Eskişehir değil Türkiye açısından da çok ama çok mühim"

Kasapoğlu, "İşte Eskişehirspor çok önemli başarılara, ilklere öncülük etmiş bir kulübümüz. Eskişehirspor'un daha iyi yerlere taşınması hepimiz açısından, sadece Eskişehir değil Türkiye açısından da çok ama çok mühim. İşte bugün o yüzden buradayız. Bu kulüp birçok yıldız yetiştirdi. Burası bir akademi aynı zamanda. O akademiyi güçlendirmek en büyük arzumuz" dedi. 

"Burada yeni bir akademi inşa edeceğiz... Bu yeni ve modern projemizi de Eskişehir'e ve Eskişehirspor'a kazandıracağız... Tesislerimiz hayırlı uğurlu olsun"

Kasapoğlu, "Bulunduğumuz bu bölgedeki bu tesisleri modernize ederek yeni yıldızları dünyaya kazandırmak. Az önce önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın valimizle, değerli yönetimimizle, ve burada yeni sporcularımızın yetişmesi amacıyla mevcut altyapıyı güçlendirme amacıyla hem sporcularımızın eğitim alacağı hem de kamp yapılacağı yeni bir saha ile yeni bir akademiyi birlikte inşa edeceğiz. Biliyorsunuz, Eskişehir'imize sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile Avrupa'nın en modern statlarından birini kazandırdık. Ve bu stat ile birlikte bu akademi inşallah yarının daha büyük başarılarını getirecek ve hepimizi gururlandıracak. İnanıyorum ki bu güzel sinerjiyi birlikte artıracağız. Eskişehirspor'umuzla da çağları aşan başarılarla gurur duymaya devam edeceğiz. Bu yeni ve modern projemizin, Eskişehir'e, Eskişehirspor'umuza, birbirinden değerli genç sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum. Muhteşem bir sinerji var burada. İnşallah bu sinerjiyi birlikte büyüteceğiz. Tesislerimiz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 

Detaylar az sonra... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@