Dede Korkut Parkı'nda spor şöleni!

Eskişehir'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri Dede Korkut Parkı'nda yoğun ilgi gören gösteriler ve etkinliklerle devam ediyor.

SPOR 06.10.2022, 16:39 06.10.2022, 16:47
Dede Korkut Parkı'nda spor şöleni!

Eskişehir’de 3-9 Ekim Amatör Spor Haftası çerçevesinde şehrin en gözde parklarından Türk Dünyası Vakfı'nın Eskişehir'e kazandırdığı Dede Korkut Parkı'nda kortej ve branş gösterileri düzenlendi.

Eskişehir’de 3-9 Ekim arasında gerçekleştirilecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri Dede Korkut Parkı’nda düzenlenen kortej ve branş gösterileri yoğun ilgi gördü. Kortejle başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gösterilerle sürdürüldü.

Çocuklar ve gençler spordaki hünerlerini sergiledi 

Eskrim, karate ve cimnastik gösterileri sonrasında uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara plaket takdim edildi.

Program boyunca stantların açık olduğu alan içerisinde çeşitli sportif etkinlikler düzenlenmesinin ardından program sona erdi.

Dede Korkut Parkı Programı’na katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er, Eskişehir'deki çocukların ve gençlerin spora olan ilgisinden ve başarılarından büyük bir memnuniyet ve gurur duyduklarını söyledi.

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@