Eskişehir Ormanspor evinde galip

​​​​​​​Eskişehir Ormanspor Hentbol Erkekler Süper Ligi 14.Hafta mücadelesinde Tokat Gençlik Spor Kulübü'nü konuk etti

SPOR 07.02.2022, 12:58 07.02.2022, 13:11
Eskişehir Ormanspor evinde galip

Eskişehir Ormanspor baştan sona üstün olduğu maçta 40-28 skorla salondan galip ayrıldı.

Maçın ilk 15 dakikası karşılıklı gollerle geçilen mücadelede Kaptan Ramazan Döne önderliğinde vitesi artıran Eskişehir Ormanspor'da  bu dakikadan itibaren kaptanın oyununa kalede kurtarışları ile Ali Karadut ve Çetin Çelik golleriyle katkıda bulunmasıyla devreyi 18-11 önde bitiren taraf oldu.

İkinci devrede bu tempoyu koruyan Eskişehir Ormanspor'da ikinci devreye damga vuran kalede  Sefa Kocabayır,savunmada ve hucümda verimli olan Ali Can Göçmen oldular.Maç sonunda ise 40-28 skorla gülen taraf Eskişehir Ormanspor oldu.

​​​​​​​

Tokat Gençlik Spor karşısında Eskişehir Ormanspor'da en skorer isimler Kaptan Ramazan Döne 9 gol,Ali Can Göçmen ve Çetin Çelik 6 gol atarak oldular.Kaptan Ramazan Döne attığı 9 gol ile 95 gole ulaşarak krallıktaki birinci sıradaki yerini korudu.

Eskişehir Ormanspor aldığı bu galibiyet ile puanını 19 yaptı ve dördüncü sıradaki yerini korudu.Artık rota 15.Hafta mücadelesinde takipçisi Nilüfer Belediyespor  maçına döndü. Geçen hafta oynanan maçta aldığı darbe sonucu burnu kırılan  Mehmet Demirezen Tokat maçında yer almazken Nilüfer Belediye maçında yer alıp almayacağı hafta içi yapılan kontrollerde belli olacak.Salı gününden itibaren ise  bu maçın hazırlıkları başlayacak.

​​​​​​​

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@