Eskişehir Ormanspor evinde moral buldu

Eskişehir Ormanspor, evinde Mamak Belediyespor'u mağlup ederek moral buldu...

SPOR 13.12.2021, 14:01
Eskişehir Ormanspor evinde moral buldu

Erkekler Hentbol Süper Ligi 11. hafta karşılaşmasında evinde Mamak Belediyespor'la karşı karşıya gelen Eskişehir Ormanspor, salondan 33-26 galip ayrılarak moral buldu. 

Maçın ilk 15 dakikasında dengeli bir oyuna  sahne oldu,ancak rakibinin bir adım önünde olan Eskişehir Ormanspor devreyi 14-10 önde bitirdi.

İkinci yarıda savunmada sertliği ve hucümda etkinliğini artıran Eskişehir Ormanspor, 50. dakikada 28-18 ile 10 farka kadar ulaştı. Mamak Belediyspor antrenörü maçın hakemlerine verilen 7 metreye  şiddetli itirazı nedeniyle kırmızı kartla tribüne gönderildi.

Ayrıca Başkent temsilcisinde bir yönetici de itirazlara dahil olunca tribün dışına çıkarıldı. Maç son 10 dakikasında ise gençlere yer veren Mehmet Fatih Işık ve öğrencileri sahadan 33-26 galip ayrıldı.

Maça attığı 9 golle Sedat Yıldırım damga vururken ona 5 golle Ramazan Mutlu, 4'er golle İbrahim Bircan ve Çetin Çelik eşlik etti. Mamak'ta ise 6'şar golle Resul Kağan Çağıl ve Bilal Berat Çebi öne çıkan isimler oldular.

Eskişehir Ormanspor puanını 15 yaparken bir günlük iznin ardından cumartesi deplasmanda oynayacağı Beykoz Belediye Spor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@