banner163

Eskişehir Ormanspor seri peşinde... 'Eskişehir halkını bu maça bekliyoruz'

Eskişehir Ormanspor, cumartesi günü evinde oynayacağı İzmir Büyükşehir maçı hazırlıklarına devam ediyor.... Başantrenör Işık, Eskişehir'e çağrıda bulundu...

SPOR 24.11.2021, 14:27 24.11.2021, 14:53
Eskişehir Ormanspor seri peşinde... 'Eskişehir halkını bu maça bekliyoruz'

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Eskişehir Ormanspor, Cumartesi günü ecinde karşılaşacağı İzmir Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Ateş Savaşçıları'nda sakatlığı süren Ramazan Mutlu'nun durumu maç günü belli olacak.

"Eskişehir halkını bu maça bekliyoruz"

Başantrenör Mehmet Fatih Işık yaptığı açıklamada " Milli takım arası oynadığımız 2 maçtan galip ayrıldık ve bir seri yakalamak istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Spor ciddi rakiplerimizden.  O yüzden önemli maçlarımızdan biri ve Eskişehir halkını bu maça bekliyoruz. Onlarla birlikte beraber bu maçtan 2 puan alarak hafta sonunu keyifli tamamlamak en büyük hedefimiz olacak" şeklinde konuştu.

"Sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz"

 Miili Pivot Mehmet Demirezen ise yaptığı açıklamada "İzmir Büyükşehir ligde her zaman söz sahibi olan bir rakip. Biz de bu ciddiyet doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamladık. Eskişehir taraftarı ile birlikte cumartesi saat 17.00'de bir bütün olup sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz " şeklinde konuştu.

Eskişehir Ormanspor cuma günü son antremanını yapıp maç saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan Porsuk Spor Salonu'nda oynanacak bu önemli maçı Yunus Tokmak, Serdar Özen hakem ikilisi yönetecek. Maçın gözlemcisi olarak da Mehmet Şimşek görevlendirildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@