banner163

Eskişehirli sporculardan büyük başarı... Sümeyye rekorunu yeniledi

Bedensel Engelli Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’na Eskişehirli sporcular başarılarıyla damga vurdu...

SPOR 07.02.2022, 13:32 07.02.2022, 13:58
Eskişehirli sporculardan büyük başarı... Sümeyye rekorunu yeniledi

Gaziantep'te düzenlenen Bedensel Engelli Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir’i ve ülkemizi ulusal ve uluslararası birçok müsabakada başarı ile temsil eden Sümeyye Boyacı rekorunu tazeledi. Sümeyye Boyacı, 43,28 olan kendisine ait olan 50 metre sırtüstü yüzme Türkiye rekorunu 42,09 dereceyle tekrar kırdı.

Milli Takım kadrosuna seçildiler 

9 sporcu ile Bedensel Engelli Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün sporcuları Baran Doruk Şimşek, Ömer Onur İnci ve Ahmet Çınar Bakkal da mili takım aday kadrosuna seçildi. Sporcular, bu yıl içerisinde yapılacak olan Paralimpik Yüzme Avrupa Gençler ve Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde ettiler.

Hiçbir engelin başarıya engel olmadığını belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yaptığı açıklamada Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir’i temsil eden tüm sporcuları tebrik ederek, kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@