Eskişehirspor'un rakibi Karşıyaka'nın taraftarından dikkat çeken çağrı

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un, cumartesi günü oynayacağı Karşıyaka maçı için Karşıyaka taraftarından dikkat çeken bir çağrı yapıldı.

SPOR 14.10.2022, 08:55 14.10.2022, 15:34
Eskişehirspor'un rakibi Karşıyaka'nın taraftarından dikkat çeken çağrı

Eskişehirspor, TFF 3. Lig'in yedinci haftasında evinde Karşıyaka'yı ağırlayacak.

Karşıyaka Çarşı Grubu da cumartesi oynanacak maç için taraftarlarına bir çağrıda bulundu.

Grubun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Transfer yasağı olan kulüplerin halinden en iyi biz anlarız. Eskişehir, Bursa gibi büyük camiaların durumuna dikkat çekmek için Eskişehir’e siyah giyinerek gidiyoruz." ifadelerine yer verildi. 

"Eskişehir'e geleceklerin dikkatine" uyarısı ile başlayan açıklama da ise, "Endüstriyel futbola karşı duruşlarından taviz vermeden ayakta kalmaya çalışan, transfer yasağı olan takımların halinden en iyi biz anlarız. Eskişehirspor, Bursaspor gibi büyük camiaların durumuna dikkat çekmek için Eskişehir deplasmanına siyah giyinerek gidiyoruz. Şayet gol atarsak sevinmeyeceğiz, o anda haykırdığımız bestelere daha gür sesle devam edeceğiz. Son olarak kulübümüzden de ricamız maça siyah forma ile çıkın." çağrısı yapıldı. 

Karşıyaka ile Eskişehirspor'u cumartesi günü yıllar sonra karşı karşıya getirecek maç öncesi iki takımın taraftarları arasında dostluk rüzgarı esti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@