banner163

Eskişehirspor yola çıktı... İşte tüm detaylar

Eskişehirspor yarın deplasmanda oynayacağı Akhisarspor karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı...

SPOR 06.03.2021, 13:34 06.03.2021, 14:21
Eskişehirspor yola çıktı... İşte tüm detaylar

TFF 1. Lig'in 252inci haftasında Eskişehirspor yarın deplasmanda Akhisarspor'la karşılaşacak. Siyah Kırmızılı takım bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaptıkları son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak Manisa'ya doğru yola çıktı. Yarın saat 16.00'da Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadele BeIN Sports ve TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak. 

Bedirhan forma giyemeyecek

Eskişehirspor'da arka adele sakatlığı bulunan Bedirhan Altbunbaş yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Dizinde sakatlığı bulunan Sezgin Coşkun ise takımla birlikte çalışarak kafileye dahil edildi.. Önceki gün antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan ve kalçasında sakatlık bulunan Furgan Polat daAkhisar kafilesinde yer aldı. Durumu iyi olan Furgan, Seçsev'in görev vermesi halinde forma giyebilecek. 

Akhisar da galibiyete hasret

Ligde zor günler geçiren Akhisarspor, TFF 1. Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmayı kazanamadı. Manisa temsilcisi son 5 maçta Balıkesirspor, Samsunspor, Menemenspor, İstanbulspor ve Bursaspor'a mağlup oldu. İki ekibin de ligde aldığı son galibiyet Bandırmaspor'a karşı olurken Akhisarspor 19 puanla düşme hattının ilk sırasında yer alıyor. Eskişehirspor ise 7 puanla son sırada...

Hakem ilk kez Es-Es maçında 

Eskişehirspor'un Akhisarspor'a konuk olacağı karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi olan Filiz, ilk kez Eskişehirspor maçında düdük çalacak. Mustafa Kürşad Filiz'in yardımcılıkalrını ise Hüsnü Emre Çelimli ve Mehmet Emin Tuğral yapacak.

İşte Eskişehirspor'un Akhisarspor maçı kafilesi:

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@