İnönü'deki turnuvada şampiyon belli oldu

İnönü Belediyesi'nin düzenlediği 7. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası çok heyecanlı bir finalle sona erdi, şampiyon belli oldu.

SPOR 10.09.2023, 11:02 10.09.2023, 11:09
İnönü'deki turnuvada şampiyon belli oldu

Eskişehir'de İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası büyük bir heyecan yaşattı, final karşılaşmasında şampiyon belli oldu. 

12 takım ve 120 sporcunun mücadele verdiği turnvanın kapanış programına İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, protokol üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Dostluk ve kardeşlik ortamında ilçede spora ve spor faaliyetlerine destek vermek amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvanın final maçında Yenice Mahalle ve Erenköy karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçında rakibini 4-2 skorla geçmeyi başaran Erenköy turnuvanın şampiyonu oldu. 

Turnuvanın Gol Kralı ise Erenköy takımından Hasan Özdemir oldu. Belediye Başkanı Kadir Bozkurt sporcuları, organizasyonda emeği geçen tüm ekibi ve turnuvaya katılan vatandaşları ve sporseverleri tebrik etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@