banner163

TFF'nin yeni başkanı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda TFF'nin yeni başkanı belli oldu...

SPOR 16.06.2022, 14:38 16.06.2022, 14:40
TFF'nin yeni başkanı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda 209 delegenin 158’inin oyunu alan Mehmet Büyükekşi, başkan seçildi.

TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Ankara’da bir otelde gerçekleştiriliyor. 8 adayın yeterli imza toplayamaması sonucunda seçime tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, yeni TFF Başkanı oldu. Büyükekşi, 209 delegenin 158’inin oyunu aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi’yi ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul’unda başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi’yi ve yeni yönetim kurulunu yayınladığı mesajla kutladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankara’da yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi’yi tebrik ediyor, yeni yönetim kuruluyla birlikte kendisine başarılar diliyorum. Sayın Büyükekşi ve yeni yönetiminin, Türk futbolunu daha da ileriye taşımak adına gerekli tüm çalışmaları yapacaklarına yürekten inanıyorum.”

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@