4 ayrı kaza! 3 ölü, 14 yaralı

Yurdun dört yanındaki kazalardan acı haberler... 3 ölü, 14 yaralı...

TRAFİK 29.10.2021, 21:37
4 ayrı kaza! 3 ölü, 14 yaralı

Yurdun dört bir yanında gerçekleşen kazalarda çok sayıda kişi yaralanırken 3 kişi de hayatını kaybetti.

Yüksekokul bahçesine uçtu

Çorum’da bir otomobille çarpışarak kontrolden çıkan otomobil, yüksekokulun bahçesine uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Enes K. yönetimindeki otomobil, Gazi Caddesi’nden Fatih Caddesi’ne dönüş yaptığı sırada Samsun istikametinden gelen Oğuzhan V. yönetimindeki  otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan Enes K. yönetimindeki otomobil, İl Jandarma Komutanlığı karşısındaki Meslek Yüksek Okulu’nun demir korkuluklarını yıktıktan sonra yaklaşık 4 metre yükseklikten okulun bahçesine düştü.

MYO’daki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra sağlık görevlileri sevk edildi. Araç içerisinden çıkarılan sürücü ve 2 arkadaşı kazayı sıyrıklarla atlattı. Kazanın ardından otomobil sürücü ile yanında bulunan 2 kişi sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Elazığ-Bingöl yolunda karşıya geçmek isterken transit aracın çarptığı 2 kişi hayatını kaybetti
Kaza, Elazığ-Bingöl karayolu 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.Y. idaresindeki transit, anayol üzerinden karşıya geçmek isteyen Recep Akpınar ve Güllü Kökercün’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle her ikisi de metrelerce uzağa savruldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri her ikisinin de öldüğünü belirledi. Her ikisinin de cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan hayatını kaybeden Akpınar’ın, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ın akrabası olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkarak toprak zemine çıktı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu'nda kontrolden çıkan otomobilin toprak zemine çıkması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.


Kaza, Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Sapakpınar mevkii Ankara istikametinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.U. idaresindeki cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yol kenarındaki toprak zemine çıktı. Kazada sürücü Y.U. ve araçta yolcu olarak bulunan N.U., E.U., İ.U., C.U., Y.N.U. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunulmasıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.
 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Kaza, Siverek-Viranşehir karayolu 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Viranşehir istikametinden Siverek istikametine doğru seyir halinde bulunan Mücahit Ç. idaresindeki  otomobil, virajı alamayarak karşı yönden gelen Celal C. yönetimindeki  kamyona yandan çarptı.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü Mücahit C. (23) ile birlikte otomobilde bulunan Muhammet Emin Ş.(20), Yusuf Ş. (29), Ali Ş. (23), İsrafil Ş. (36), Murat Ş. (43) ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, ağrı yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet Emin Ş.’nin doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@