Bayram dönüşü Afyon'da trafiği kilitledi... Emirdağ'da kaza! 3 yaralı

Bayram dönüşü yoğunluğu Afyonkarahisar ve bağlantı yollarında trafiği kilitledi, uzun kuyruklar oluştu. Emirdağ'da yaşana kazada bir otomobil şarampole uçtu, 3 kişi yaralandı.

TRAFİK 02.07.2023, 15:20 02.07.2023, 15:24
Bayram dönüşü Afyon'da trafiği kilitledi... Emirdağ'da kaza! 3 yaralı

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle Afyonkarahisar'daki karayollarında tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı. Afyonkarahisar-Konya karayolunda trafik tek yönlü olarak zaman zaman durma noktasına geldi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile tatilciler dönüş yoluna geçti. Ege Bölgesi'nin kavşak kentlerinden biri olan Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu başladı. 

Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişinde tatilciler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Konya'dan Afyonkarahisar'a geliş istikametinde yoğunluğun daha fazla olduğu gözlendi.

Trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için yoğun bir uğraş verdi. Karayolundaki yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde artması bekleniyor.

Emirdağ'daki kazada 3 kişi yaralandı 

Emirdağ'da kontrolden çıkarak yaklaşık 2 metre yükseklikteki şarampole düşen otomobilde 3 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Emirdağ ilçesi Topdere köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.O.K., idaresindeki 35 AAK 556 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ardından yaklaşık 2 metre yükseklikteki şarampolden aşağı düştü. Kazada, sürücü ile birlikte H.O. ve N.Ç., yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından şarampole düşen araç vinç yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@