Eskişehir'de 30 Ağustos'ta trafiğe kapanacaklar! Sürücüler dikkat!

Eskişehir'de 30 Ağustos'ta çok sayıda cadde ve bulvar gündüz ve akşam saatlerinde trafiğe kapatılacak... Sürücüler dikkat, okumadan yola çıkmayın!

TRAFİK 29.08.2021, 12:43 29.08.2021, 12:55
Eskişehir'de 30 Ağustos'ta trafiğe kapanacaklar! Sürücüler dikkat!

Eskişehir'de bugün düzenlenen maraton etkinliği için çok sayıda cadde ve bulvar trafiğe kapatıldı, büyük bir trafik keşmekeşi yaşandı. Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen bazı etkinlikler için de önemli bir duyuru yayınlandı... 

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde yarın Eskişehir'de düzenlenecek Bisiklet Turu ve Motosiklet Korteji gibi kutlama etkinlikleri için de gündüz ve akşam saatlerinde çok sayıda cadde ve bulvarın trafiğe kapatılacağı belirtildi. 

İşte o duyurular ve trafiğe kapatılacak cadde ve bulvarlar... 

Saat 13.15'ten itibaren trafiğe kapanacak cadde ve bulvarlar

"30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Kutlamaları kapsamında 30 Ağustos 2021 günü 13.15 saatinden itibaren Yunus Emre Caddesi, Kırım Caddesi, Cengiz Topel 1. Caddesi, Üniversite Bulvarı, Fabrikalar Caddesi, İsmet İnönü 1. Caddesi, İstasyon Caddesi, Atatürk Caddesi, Porsuk Bulvarı, Basın Şehitleri Caddesi, Vali Ali Fuat Güven Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Odunpazarı Meydanı ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı Halka Açık Bisiklet Turu" etkinliği düzenleneceğinden dolayı trafiğe kısmen kapatılacaktır. Trafikte yukarıda belirtilen güzergahları kullanacak olan vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanması, etkinlik hakkında bilgi sahibi olmaları ve alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri önem arz etmektedir. Önemle duyurulur."

Saat 19.15'ten itibaren trafiğe kapanacak cadde ve bulvarlar

"30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Kutlamaları kapsamında 30 Ağustos 2021 günü 19.45 saatinden itibaren Cumhuriyet Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Vali Ali Fuat Güven Caddesi, Ahmet Kanatlı Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi, Ulus Anıtı, İsmet İnönü Bulvarı, Eti Caddesi, Seylap Caddesi, Gaffar Okan Caddesi, Gazi Yakup Satar Caddesi, Hasan Polatkan Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Cumhuriyet Bulvarı ve Cumhuriyet Parkı ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı Halka Açık Motosiklet Turu" etkinliği düzenleneceğinden dolayı trafiğe kısmen kapatılacaktır. Trafikte yukarıda belirtilen güzergahları kullanacak olan vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanması, etkinlik hakkında bilgi sahibi olmaları ve alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri önem arz etmektedir. Önemle duyurulur."

Saat 19.00'dan itibaren trafiğe kapatılacaklar... 

"30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Kutlamaları kapsamında 30 Ağustos 2021 günü 19.00 saatinden itibaren Atatürk Bulvarı, Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi, Espark AVM, İsmet İnönü 2. Caddesi ‘Motosiklet Kortej ve Tören Organizasyonu" etkinliği düzenleneceğinden dolayı trafiğe kısmen kapatılacaktır. Trafikte yukarıda belirtilen güzergahları kullanacak olan vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanması, hakkında bilgi sahibi olmaları ve alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri önem arz etmektedir. Önemle duyurulur."

"30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Kutlamaları kapsamında 30 Ağustos 2021 günü 19.00 saatinden itibaren Yeni Stadyum Ulusal Egemenlik Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Odunpazarı Cumhuriyet Parkı ‘Bisiklet Motosiklet ve Otomobil Kortej Organizasyonu" etkinliği düzenleneceğinden dolayı trafiğe kısmen kapatılacaktır. Trafikte yukarıda belirtilen güzergahları kullanacak olan vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanması, etkinlik hakkında bilgi sahibi olmaları ve alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri önem arz etmektedir. Önemle duyurulur."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@