Eskişehir'de feci kaza! 1 ölü, 2'si ağır 4 yaralı

Eskişehir'de feci trafik kazası! Bir kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır durumda 4 yaralı var.

TRAFİK 03.08.2022, 00:49 03.08.2022, 01:31

Eskişehir’de iki hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Kafa kafaya çarpışıp şarampole yuvarlandılar 

Kaza, Odunpazarı’na bağlı Kayapınar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fahrettin Kıymaz’ın kullandığı hafif ticari araç ile H.V.'nin kullandığı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da şarampole devrildi. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

36 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti, 4 yaralı var 

Kaza sonucu sürücülerden Fahrettin Kıymaz (36) olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Hasan V.'nin olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Sürücü H. V., Yukarıçağlan Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kazaya karışan araçlarda yolcu olarak bulunan ve yaralanan Menderes Şimşek (45) Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, Ahmet Diler (28), M. A. O. (17) ve Abdulkadir Komrat Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Diler ve Abdulkadir Komrat’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerince olayla ilgili incele başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@