Eskişehirli sürücüler dikkat! Yarın trafiğe kapanıyor

Eskişehir kent merkezindeki kavşak düzenlemesi için çalışmalar yarın (11 Temmuz) başlıyor... Sürücüler dikkat, o bölge trafiğe kapanacak.

TRAFİK 10.07.2023, 14:37 10.07.2023, 14:43
Eskişehirli sürücüler dikkat! Yarın trafiğe kapanıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarında yapacağı kavşak düzenleme projesine yarın, 11 Temmuz Salı günü başlıyor. Çalışmanın ilk etabı kapsamında Alaaddin Parkı çevresi de trafiğe kapatılacak. 

11 Temmuz Salı günü “1. Etap Yol ve Tretuvar Düzenleme Çalışmaları”nın ilk etabı kapsamında Alaaddin Parkı çevresinin trafiğe kapatılacağı açıklanmıştı. 

Burada bulunan otobüs duraklarının da Alaaddin Parkı'nın üst tarafına taşınacağı belirtildi. Ayrıca Atatürk Lisesi yanındaki alanda da geçici duraklar oluşturulduğu belirtildi.

İki Eylül Caddesi istikametinden gelen araçların Alaaddin Caddesi kapalı olacağı için ulaşımın tek yön ara sokaklardan sağlanacağı ifade edildi. 

Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Yunus Emre Caddesi güzergâhlarından Alaaddin Parkı bölgesinde bulunan otobüs duraklarından yolcu alan ve yolcu indiren hatlarla ilgili bölgeye görseller yerleştirilerek vatandaşlara bilgilendirme yapıldığı belirtilirken, Eskişehir'in söz konusu en sorunlu ve en işlek noktasının ve Eskişehir trafiğinin çalışmalardan nasıl etkileneceği merak ediliyor. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@