banner163

Feci kazada hayatını kaybetmişti... Gözyaşlarıyla uğurlandı

Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ceren Özkükner, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde uğurlandı.

TRAFİK 23.10.2021, 16:59
Feci kazada hayatını kaybetmişti... Gözyaşlarıyla uğurlandı

Kaza, bu sabah saat 05.30 sıralarında İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu, Doğanköy Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Bariyerle çarpan otomobile de arkasından gelen B.A. idaresindeki otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde yolcu koltuğunda oturan Ceren Özkükner (20) araçtan savrularak orta bariyere çarptı. ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberi okumak için görselin üzerine tıklayabilirsiniz.


Diğer sürücülerin de durumu bildirmeleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Polis ekipleri, kazanın yaşandığı yerde olası ikinci bir kazayı engellemek için yolda güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen sağlık yaralılara müdahale etti. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde (20) isimli kadının hayatını kaybettiğini belirledi. İlk müdahalelerinin ardından araç sürücüleri B.A. ve M.K., Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ceren Özkükner'in (20) cansız bedeni Savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaza sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ceren Özkükner ailesi ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde ikindi namazına müteakip Yıldırım Bayezid Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Baruthane mezarlığına defnedildi 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@