CHP İstanbul İl Başkanlığına saldırı iddiasıyla ilgili açıklama geldi: "TEM otoyolunda bir araçtan havaya ateş açıldığı belirlendi"

CHP İstanbul İl Başkanlığına silahlı saldırı iddiasıyla ilgili İstanbul Valiliği'den açıklama geldi: "TEM otoyolunda seyir halindeki bir araçtan havaya ateş açıldığı belirlendi, il başkanlığı binası ve çevresindeki kontrollerde herhangi bir olumsuzluk bulunmadı"

YARGI 06.04.2023, 14:05 06.04.2023, 14:11
CHP İstanbul İl Başkanlığına saldırı iddiasıyla ilgili açıklama geldi: "TEM otoyolunda bir araçtan havaya ateş açıldığı belirlendi"

Seyrantepe'deki CHP İstanbul İl Başkanlığı binası yakınında ateş açıldığı bildirildi. Yapılan incelemede olay yerinde boş kovanlar bulundu ancak binaya isabet eden bir mermi bulunamadı. 

Kaftancıoğlu İl Başkanlığına silahlı saldırı iddiasında bulunmuştu 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, olayla ilgili "Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı" iddiasında bulunmuştu. İstanbul Valiliği de olaya ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir araçtan havaya ateş açıldığının tespit edildiği bildirildi.

"Kamera görüntülerinde TEM otoyolunda giden bir araçtan havaya ateş edildiği belirlendi, il başkanlığında kovan bulunmadı"

Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 04.00 sıralarında Sarıyer İlçemizde bulunan CHP İl Başkanlığı Binasında görevli Polis Memuru tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine TEM Otoyolunda silah sesleri duyulduğu yönünde ihbarda bulunulmuştur. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimiz tarafından yapılan incelemeler ve binanın güvenlik görevlileriyle yapılan görüşmelerde; Tem Otoyolu Edirne istikametinden 5-6 el silah sesi duydukları beyan edilmiş, il başkanlığı binası ve çevresindeki kontrollerde herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı anlaşılmıştır."

Elde edilen kamera görüntülerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumundan TEM Otoyolu Edirne istikametine otoyolun 2. şeridinde hızla seyreden bir araçtan havaya ateş edildiği tespit edilmiştir."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@