Eskişehir'deki o görüntüler tepki topladı! Başörtülü kadınlara hakaret eden kişi gözaltına alındı

Eskişehir'de çekilen ve bir kadının başörtülü kadınlara hakaretler ettiği görülen video sosyal medyada tepki topladı. Emniyet ekipleri şüpheli kadını tespit ederek gözaltına aldı, mahkemeye sevk edildi.

YARGI 05.04.2023, 15:24 05.04.2023, 17:31
Eskişehir'deki o görüntüler tepki topladı! Başörtülü kadınlara hakaret eden kişi gözaltına alındı

Eskişehir’de başörtülü kadınlara hakaretler ettiği videoyla gündeme gelen ve sosyal medyada büyük tepki toplayan kadın, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu gözaltına alındı.

Eskişehir'de Odunpazarı'nda Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyen başörtülü kadınlara hakaret eden ve sözlü saldırıda bulunan bir kadın, başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Videonun sosyal medyada defalarca paylaşılmasının ardından tepkiler de çığ gibi büyüdü.

Sosyal medyada paylaşılan videoların ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik ve Siber Suçlarla Mücadele şubeleri ekipleri çalışma başlattı. Kimliği tespit edilen kadın, ekiplerin operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

‘Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağıma’ suçu çerçevesinde gözaltına alınan A.E. adliyeye sevk edildi.

Ev hapsi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Başörtülü kadınlara hakaretler ettiği görüntüleri ortaya çıkan ve gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen kadın kadın, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce ev hapsi ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@