Varank: İkna edeceğini sanan Togg'un naif paylaşımı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından Togg'un paylaşımını alıntılayarak, Togg için yapılan eleştirilere tepkisini gösterdi.

BİLİM 05.11.2022, 14:27 05.11.2022, 14:57
Varank: İkna edeceğini sanan Togg'un naif paylaşımı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank  sosyal medya hesabından Togg'un paylaşımını alıntılayarak, Togg için yapılan eleştirilere tepkisini gösterdi. 

"Togg'un naif paylaşımı"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Togg'un paylaşımını alıntılayarak, "Küçük ya da büyük her işe bir kulp takmak için kendini paralayan; sevinmemek üzere ant içmiş müzmin muhalifleri ikna edebileceğini sanan Togg'un naif paylaşımı..." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg 29 Ekim'de görkemli bir açılış ile banttan indi. Seri üretimin başladığı fabrikadan akıllı cihazların üretim sürecine ilişkin yeni görüntüler geldi.

Togg'dan yapılan yeni paylaşımda, "İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18’inde sosyal medya hesaplarımızdan, Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık.Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız." ifadeleri yer aldı.

Bakan Varank'ın paylaştığı videoyu aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@