banner163

Ahmet Ataç’tan Çağfen'li öğretmenlere ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çağfen Koleji öğretmenlerini ziyaret etti.

EĞİTİM 26.11.2021, 13:54
Ahmet Ataç’tan Çağfen'li öğretmenlere ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çağfen Koleji’ni ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutladı.

Ziyarette, Çağfen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Taci Zengin, Yönetim Kurulu Üyesi Serap İnceoğlu Toprak ve Çağfen Koleji Okul Aile Birliği üyeleri ile de bir araya gelen Ahmet Ataç, öğretmenlere çiçekler takdim etti.

Daha sonra öğretmenlerle birlikte pasta kesen Ataç, “Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aydın, modern ve bilimin ışığındaki eğitim anlayışını benimseyen, ülkemizin çağdaş geleceği için çocuklarımızı ve gençlerimizi büyük bir emek ve gayretle yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. Öğretmenlerimiz sayesinde, daha aydınlık ve güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Çağfen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Taci Zengin de, Ahmet Ataç’a bu anlamlı ziyareti için teşekkür ettiklerini ifade etti.    
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@