Anaçağ Anaokulu öğrencilerinden resimlerle çevreci çağrı

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “Sürdürülebilir ulaşım” konulu resim sergisine, Anaçağ Anaokulu öğrencileri de yaptıkları resimlerle katıldı, çevre ile ilgili mesajlar verdi.

EĞİTİM 27.09.2021, 12:09 27.09.2021, 12:27
Anaçağ Anaokulu öğrencilerinden resimlerle çevreci çağrı

Anaçağ Anaokulu Eko-Okullar programına dahil bir okuldur. Okul içerisinde yaptıkları ekolojik ve çevreci çalışmalarının yanı sıra okul dışı farkındalıklara da dahil oluyorlar.

 

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında açılan “Sürdürülebilir ulaşım” konulu resim sergisine, Anaçağ Anaokulu öğrencileri de yaptıkları birbirinden güzel resimlerle katıldılar.

Anaçağ Anaokulu öğrencileri, hayal güçlerini kullanarak özgün resim çalışmaları gerçekleştirdi. Resim sergisinde; 10 öğrencinin resimleri seçilerek 2 öğrencinin resimleri sergide yer aldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın da katılımıyla açılan sergideki resimler ve öğrencilerin çevre konusundaki duyarlılıkları takdir topladı.  Anaçağ Anaokulu müdürü Özlem Acar, resimleri sergilenen öğrencilere sertifikalarını okulda verdi. 

Avrupa Hareketlilik Haftası nedir?

Avrupa Hareketlilik Haftası, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan bir Avrupa Komisyonu girişimidir.
Avrupa Hareketlilik Haftası, her yıl bir tema ekseninde kutlanmaktadır. 2019 yılının teması “Güvenli Yürüyüş ve Bisiklet”, 2020 yılının “Herkes için Sıfır Emisyonlu Hareketlilik”, 2021 yılında ise "Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik" olarak belirlenmiştir

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@