AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 8 Şubat itibarıyla başladı. Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF harç ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

EĞİTİM 08.02.2022, 13:48 08.02.2022, 13:59
AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim gören binlerce öğrenci AÖF kayıt yenilemelerinin başlaması ile birlikte AÖF kayıt ile ilgili detayları da araştırmaya başladı.

AÖF kayıt yenileme ne zaman?

AÖF kayıt yenileme 7 Şubat 2022 Pazartesi günü başladı. Son kayıt tarihi ise 18 Şubat Cuma saat 22:00. AÖF kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresinden öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilebiliyor.

Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılıyor?

Açıköğretim Fakültesi için fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak. Öğrenci 45 krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.

2022 AÖF harç ücretleri ne kadar?

Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Hariç) alt limit ₺320,00, Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet, Görsel İletişim Tasarımı Lisans Programlarında alt limit ₺495,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ₺350,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Uygulama dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin uygulama dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir uygulama dersi için ₺110,00 ilave edilecektir.
Laboratuvar dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin laboratuvar dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir laboratuvar dersi için ₺150,00 ilave edilecektir.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@