Eskişehir'in gururları

53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda birinci olan Eskişehirli öğrenciler ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldı.

EĞİTİM 02.06.2022, 22:07 03.06.2022, 15:11
Eskişehir'in gururları

53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda birinci olan Eskişehir'den Hacı Süleyman Çakır Kız A.L.öğrencileri Beyza, Duygu ve Bengüsu, danışman öğretmenleri Temel Gündoğdu ile birlikte ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek kutladı. 

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 1. olan Hacı Süleyman Çakır Kız A.L. öğrencilerimiz Beyza, Duygu ve Bengüsu'yu, danışman öğretmenlerimizi, veli ve okul yöneticilerimizi tebrik eder, şükranlarımızı sunarız" denildi.

Eskişehir Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri' yarışmasında Sosyoloji alanında Türkiye birinciliği ve Tarih alanında teşvik ödülü aldı.

Lise öğrencilerinden Bengi Su Yeniay, Beyza Ay ve Duygu Avcı Sosyoloji alanında, aynı okul öğrencilerinden Medine İnanç, Vildan Tali ve Eslem Özensel ödüle layık görüldü.

Eskişehir Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi Müdürü Aynur Özden, ‘’Okulumuz öğrencilerini yürekten kutluyorum. Ayrıca danışman öğretmenleri Temel Gündoğdu’yu da başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Eskişehir’e ve okulumuza yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Başarılı öğrenciler, düzenlenen törende, Türkiye birinciliği ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, teşvik ödüllerini ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan aldılar.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@