banner163

Tepebaşı'nda büyük kutlama... 12 yaşında

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezleri, 12’nci yaşını özel bir etkinlikle kutladı.

EĞİTİM 30.07.2023, 12:20 30.07.2023, 12:23
Tepebaşı'nda büyük kutlama... 12 yaşında

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezleri, 12’nci yaşını özel bir etkinlikle kutladı. Gençler, 12’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlen söyleşi de oyuncu Taner Rumeli ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi her yıl binlerce kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürürken 12’nci yaşını da gençler ile birlikte kutladı.

Düzenlenen söyleşi programında Gençlik Merkezleri’nin 12. yaşı kutlanırken, gençler de sevilen oyuncu Taner Rumeli ile bir araya geldi. Rumeli’nin tiyatro ve oyunculuk üzerine gerçekleştirdiği söyleşinin moderatörlüğünü Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'nda yönetmenlik yapan Fatih Pazvantoğlu üstlenirken, gençler de Rumeli’nin tecrübelerinden yararlanma imkanı buldu.

Etkinlikte gençlerin sorularını yanıtlayan Rumeli, sevenleri ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Söyleşinin ardından Quart Doğaçlama Tiyatro gösterisi de salonu dolduran gençlerden tam not aldı. Etkinlikte gençler, Tepebaşı genç fikirler panosuna da Gençlik Merkezleri’ni çok sevdiklerine ilişkin notlar bıraktı.

Düzenlenen etkinlik ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından @esktgm kullanıcı adı ile Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@