Tepebaşı'nda çocuklar kukla yapmayı öğrendi

Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi tarafından 5 yaş üzeri çocuklar için Kukla Yapımı ve Seslendirme Atölyesi düzenlendi.

EĞİTİM 26.08.2023, 10:38 26.08.2023, 10:41
Tepebaşı'nda çocuklar kukla yapmayı öğrendi

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi tarafından 5 yaş üzeri çocuklar için Küçük Vantrologlar yetiştiriyoruz sloganıyla Kukla Yapımı ve Seslendirme Atölyesi düzenlendi.

Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği etkinlikler ile kent çocukları için yararlı faaliyetler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. 5 yaş üzeri çocuklar için de Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi iş birliği ile Küçük Vantrologlar Yetiştiriyoruz sloganıyla Kukla Yapımı ve Seslendirme Atölyesi düzenlendi. Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda gerçekleşen atölyeye 85 çocuk katıldı. Vantrolog Sanatçısı Ezgi Eryiğit, kuklası Oralet ile çocuklara kukla yapımını ve vantrolog ile ilgili bilgi verdi. Vantrolog’un sesi bir başkasından geliyormuş gibi konuşabilen kişilere dendiğini anlatan Oralet ve Eryiğit, çocuklara kukla yapımını ve seslendirmeyi öğretti. Kukla yapımını öğrenen çocuklar, kurulan sahnede kendi yaptıkları kuklaları seslendirerek gösteri gerçekleştirdi. Atölye sonunda çocuklara katılım belgesi takdim edildi. Çocukların aileleri ise düzenlenen atölye dolayısıyla Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi’ne teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@