ASKON Eskişehir'den açıklama: Asılsız iddialarla bir karalama kampanyası, itibar etmeyin!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi'nden o iddia ve paylaşımlarla ilgili sert açıklama: Asılsız iddialarla bir karalama kampanyası, itibar etmeyin!

EKONOMİ 07.09.2023, 12:34 07.09.2023, 12:45
ASKON Eskişehir'den açıklama: Asılsız iddialarla bir karalama kampanyası, itibar etmeyin!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi'nden bir gazetecinin sosyal medyadaki iddia ve paylaşımları ile ilgili sert bir açıklama geldi. 

ASKON Eskişehir'den yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde bir yerel gazeteci sosyal medya sayfasında şubemizle ilgili asılsız iddialarla, sistematik bir karalama kampanyası içine girdiğini görüyoruz. ASKON Eskişehir şubemizin kapıları tüm basın mensuplarına sonuna kadar açıktır. Hakkımızda merak edilen her konuda toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Doğru bilgi ve haklı eleştirilere her zaman değer veririz. Ancak gerçeği yansıtmayan ve haksız ithamlar içeren art niyetli kampanyalar bu niyeti baltalamaktadır. 

Kamuoyuna bu açıklamayı yaparken bir 'İş Adamları Derneği' olarak Eskişehir'e değer katma amaçlarımızın arkasında olduğumuzu ve bu asılsız ithamlara itibar edilmemesi gerektiğiniz bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@