Emirdağlı iş kadını Belçika'da olay oldu!

Emirdağlı Zehra Sayın, Bentley Brussels tarafından 2021 yılında Belçika’nın ‘en ilham verici iş kadını’ seçilerek Emirdağlıların gururu oldu...

EKONOMİ 11.03.2021, 12:33 11.03.2021, 14:20
Emirdağlı iş kadını Belçika'da olay oldu!

Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ‘Special Olympics Belçika CEO'su (Belçika Genel Müdürü) EmirdağZehra Sayın, Belçika’da çalışmaları ve üstün başarılarından dolayı, 2021 yılında, ‘Belçika’nın en ilham verici iş kadını’ olarak seçildi. Ünlü Bentley otomobil firması, dünyada tek olan el yapımı, Bentley marka arabasını dört günlüğüne Zehra Sayın’a armağan olarak tahsis etti.

'İlham verici eylemlere imza atmayı başardım'

Belçika’da ikamet eden Emirdağlı Zehra Sayın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kendime dört günlüğüne tahsis edilen bu el yapımı, Bentley marka arabayı almaktan bir Kadın olarak gurur duydum. Brüksel'in sevilen ve tanınmış siması olan Emirdağlı Ozan Kâmil Sayın'ın kızıyım. Belçika’da; Türk toplumunun gençlerinin artık ülkede başarılı mevkilere gelmeye başladıklarını ve ilham verici eylemlere imza atmayı başardım ve mutlu oldum’’ dedi.

Zehra Sayın kendini anlattı

Zehra Sayın, ‘’30 Kasım 1984 tarihinde Belçika’nın Brüksel şehrinde doğdum ve Emirdağlıyım. Eğitimini, Marketig Yüksek Okulunu bitirerek tamamladım. Ayrıca Hollanda’nın Utrecht Üniversitesinde, Uluslararası İlişkiler ve İkna Pisikolojisi Uzmanlığını bitirerek tahsilimi tamamladım. İş hayatına, Xerox’ta iş geliştirme müdürü olarak başladım. Üç yıl sonra Special Olimpics’te 58 ülkeden sorumlu Marketing, Komünikasyon ve Sponsoring müdürü olarak işe başladım. 2016 yılında Şirketin Belçika Genel Müdürlüğüne getirildim. Ayrıca Avrupa genelinde; ‘dünya küresel ısınması’ ile ilgili çalışmalar yapan Gazeteci ve Fotoğrafçılar Genel Kurulu Başkanlığını yürütmekteyim. 2020 yılında Avrupa genelinde, Avrupa’nın en etkili kampanyasını yarattığım için ‘altın ödül’e layık görüldüm. Başarılarımdan dolayı defalarca Belçika Kraliyet ailesi tarafından ve Belçika Başbakanı tarafından ödüllendirildim’’ dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@