banner163

İbrahim Akar duyurdu! Eskişehir ve tüm ilçelerinde

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar duyurdu! Eskişehir ve tüm ilçelerinde...

EKONOMİ 23.05.2022, 17:33 23.05.2022, 17:52
İbrahim Akar duyurdu! Eskişehir ve tüm ilçelerinde

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şubesi, 2022 Sendika Üye Sayıları Mutabakatını imzaladı, Eskişehir genelinde ve tüm ilçelerinde yetkili sendika oldu. 

"Yeni katılan üyelerle daha da güçlendik, büyüyerek perçinledik"

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube olarak 14 ilçemizde ve il genelinde 2022 Sendika Üye Sayıları Mutabakatını imzaladık. Tüm ilçelerimizde yetkimizi aramıza yeni katılan üyemizle daha da güçlenerek, büyüyerek perçinledik" dedi. 

"4 bin 302 üyeye ulaştık... Teşekkür ederiz"

Akar, "2022 yılında 4 bin 217 resmi mütabakat ve 85 ücretsiz izinde olan üyemizi de dahil ettiğimizde toplam 4 bin 302 üyeye ulaşmamızda emeği geçen başta Şube Yönetim Kurulumuza ve Divan Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İşyeri Temsilcilerimize, Kadın Komisyonumuza, Genç-Memur-Sen Teşkilatımıza ve aramıza yeni üyelerin katılmasına davetleri ile destek veren tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür eder. Üyelerimizin ve eğitim çalışanlarının bizlere olan güvenin farkındayız, eğitim öğretim hizmet kolunda yetkili sendika olmanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğunun bilinciyle, eğitim çalışanların emek ve alınteri mücadelesini vermeye,eğitim çalışanlarımızın haklarını korumak ve geliştirmek adına zaman mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı ifade eder, 2022 yılı sendika mutabakatlarının şehrimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

İbrahim Akar ilçelere göre Eğitim-Bir-Sen'in ve diğer sendikaların üye sayılarını da paylaştı. İşte o sayılar... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@