banner163

medyamidas duyurmuştu! Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de açıkladı

medyamidas.com 15 Şubat'taki özel haberiyle duyurmuştu... Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de açıkladı...

EKONOMİ 02.03.2022, 14:10 02.03.2022, 20:48
medyamidas duyurmuştu! Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de açıkladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için 9 Mart'ta ihale gerçekleştireceğini medyamidas.com "Odunpazarı bağırıp dursun, Büyükşehir ihaleye çıkıyor" başlıklı 15 Şubat 2022'deki özel haberiyle kamuoyuna duyurmuştu. 

Yıllardır Eskişehir'deki kentsel dönüşüm tartışmalarının odağındaki mahallelerden Gündoğdu için merak edilen ve beklenen projelerden olan Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile ilgili ihaleyle ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden de bir açıklama geldi. 

Büyükşehir de Gündoğdu ihalesini kayıt numarası ile duyurdu 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda olan Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında uzlaşma ve uygulama proje işlemleri tamamlanan Etap-A konut ticaret karma kullanımlı yapı adasının yapım işi ihaleye çıkıldığı ve 9 Mart 2022 tarihinde saat 11.00’de ihale edilecek olan 5 iş yeri ve 61 konuttan oluşan Etap-A konut ticaret karma kullanımlı yapı adası yapım işine, 2022/100062 kayıt numarası ile başvuruda bulunulabileceği belirtildi. 

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Gündoğdu Mahallesi sakinlerinin hak ettiği standartlarda, yerinde dönüşüm ilkesi ile mahalle dokusunu koruyacağımız projemizin ilk yapım ihalesini 9 Mart’ta gerçekleştireceğiz. İhaleye başvurmak isteyen firmalar Kamu İhale Kurumu web sitesi üzerinden 2022/100062 kayıt numarası ile projemize başvuruda bulunabilirler. Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projemizde her meskene ait bir adet kapalı otopark alanı, aydınlık, ferah daire seçenekleri ve yapı adası içerisinde siteye ait peyzaj ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Hemşerilerimizin huzur ve mutlulukla yaşamlarını sürdürecekleri projemizin çalışmaları adım adım ilerliyor” dedi. 

medyamidas.com "Odunpazarı bağırıp dursun, Büyükşehir ihaleye çıkıyor" haberiyle duyurmuştu 

medyamidas.com Büyükşehir Belediyesi'nin 9 Mart'ta yapacağı ihaleyi 15 Şubat'ta "Odunpazarı bağırıp dursun, Büyükşehir ihaleye çıkıyor" başlıklı özel haberiyle kamuoyuna duyurmuştu. Haberimizi bu linke tıklayarak okuyabilirsiniz 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut da medyamidas.com'a özel açıklamalarda bulunmuştu 

Odunpazarı'nda yaşanan kentsel dönüşüm tartışmaları ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kamuoyunda tepki çeken açıklamaları ile ilgili TOKİ Başkanı Ömer Bulut da medyamidas.com'a çok özel açıklamalarda bulunmuş, Bulut'un açıklamaları da gündeme oturmuştu. Özel röportajımızı da bu linkten okuyabilirsiniz... 

medyamidas.com'u Facebook'ta da takip etmek için tıklayın 

medyamidas.com'u Twitter'da da takip etmek için tıklayın 

medyamidas.com'u Youtube'da da izleyin, abone olmak için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@